Massagetherapie

Mijn behandelingen zijn met een holistische visie, dat wil zeggen dat mijn massages het lichaam als geheel behandeld. Lichaam en geest kunnen niet los van elkaar gezien worden, zij vormen een geheel. Vele lichamelijke klachten kunnen sterk worden beïnvloed door mentale aspecten en omgekeerd.

Met het samenkomen van de oosterse en westerse visie worden verschillende technieken geïntegreerd in een persoonlijk behandelplan. Een behandelplan voor balans en ontspanning om zo het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Technieken die gebruikt worden in de behandelingen zijn o.a. bindweefselmassage, mobiliseren van gewrichten, het behandelen van spieren door het toepassen van o.a. triggerpoint therapie, en het in balans brengen van het energetisch systeem d.m.v. acupressuur en voetreflexmassage.

Voorafgaand vind een intakegesprek plaats om inzicht te verkrijgen in de klacht en in sommige gevallen zal ik u eerst verzoeken om met uw klacht naar de huisarts te gaan.

Naast de massagetherapie kunt u ook een ontspannings-/wellnessmassage of hotstonemassage boeken. Tevens zijn bepaalde behandelingen afzonderlijk te boeken, zoals de voetreflexmassage en de acupressuur.