Hotstone massage

Al eeuwen oud, maar nu weer "hot". De hotstone massage.
Masseren met warme en koude stenen. Een "Pure" verwennerij en ontspanning ten top. U voelt zich na afloop een ander mens. Dit kan je niet uitleggen, dit moet je gewoon ervaren.

Hotstone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. De werking is veelzijdig: het verbetert het spieren en bottenstelsel, het verzacht zenuwpijnen. De geschiedenis bevestigt dat het therapeutische effect van warme stenen al duizenden jaren bekend is. Hotstone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking door de combinatie van warme, koude stenen en oliën.

Voor de hotstone massage worden basalt stenen gebruikt, basalt is het beste materiaal voor hotstone massages want het houdt de warmte langer vast en geeft deze op een natuurlijke wijze aan het lichaam door. De stenen zijn afkomstig uit Amerika en zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen, waarna ze eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen en mooie ronde en gladde vormen hebben gekregen. De stenen worden in een speciale "heater" verwarmd tot een temperatuur van ongeveer 50 graden. De verwarmde stenen worden op het lichaam geplaatst. De stenen geven de warmte geleidelijk af aan het lichaam. Met de stenen wordt uw gehele lichaam gemasseerd. Een zeer aparte en intense vorm van massage.

Een massage van voor of achterkant duurt ongeveer 45 minuten.